LBJ zit lekker in zijn vel

Door

Dinsdagavond speelde Lebron James een geweldige wedstrijd tegen de Indiana Pacers. James was goed voor 41 punten, 13 rebounds, 8 assists en 3 steals. De wedstrijd werd uiteindelijk gewonnen door de Miami Heat met 117-112.

Na afloop van de wedstrijd gaf James aan dat hij zich op zijn gemak voelt in het veld: ,,Ik zit in mijn zone waarbij ik mij comfortabel voel. Precies hetzelfde gevoel waar ik de afgelopen twee jaar ook vaak in zat. Het duurde even om dit punt te bereiken, maar ik voel me lekker in dit team. Ik voel me op mijn gemak met de aanvallende en verdedigende tactieken.”

Lebron James voelde zich de afgelopen twee jaar dus lekker. Deze jaren stonden voor opeenvolgende MVP uitreikingen. Dit seizoen zou het zo maar weer hetzelfde kunnen betekenen.

In de laatste 20 wedstrijden was LBJ goed voor indrukwekkende gemiddelden: 29.6 punten, 8.6 rebounds en 7.5 assists. Sinds 1 januari scoort James zelfs de meeste punten per wedstrijd met 30.6.

James voelt zich dus lekker en de Miami Heat kruipen langzaam aan dichter bij de Boston Celtics om de eerste plek in de Eastern Conference over te nemen. Zondag nemen de teams het tegen elkaar op in Boston. Ook in deze wedstrijd zal James hoogstwaarschijnlijk een punt duidelijk willen maken: ,,Ik voel me nu lekker zowel in het veld als buiten het veld. Als resultaat speel ik goed en spelen wij als team geweldig basketbal.”

Foto: queenofsports.com

Ook leuk om te lezen