Landon Donovan kondigt groot nieuws aan via Facebook

Door

Landon Donovan 2014 MLS Cup - New England Revolution v Los Angeles Galaxy

Dat Landon Donovan geniet van zijn voetbalpensioen liet hij vandaag maar weer eens weten via zijn Facebook-account. De Galaxy-ster van weleer reist, doet goede doelen aan en heeft zich verloofd.

De ex-aanvaller hing in december 2014 zijn kicksen aan de wilgen, maar heeft sindsdien allesbehalve stil gezeten. Allereerst schittert ‘Don Ovan’ sinds begin februari in een reclamespotje van de financiële instelling Wells Fargo. Maar dat is niet het enige wat hem bezighoudt.

Drukke maanden voor Donovan
“Pensioen is beter dan ik ooit had kunnen hopen,” schrijft Donovan.”Ik heb genoten van trips naar Peru en Ecuador om weeshuizen te bezoeken, het Bandon Dunes Golf Course in Oregon, India én de Malediven. Er staan nog meer reizen op het programma en ik kan niet wachten! Ook heb ik de laatste 2 maanden meer tijd gehad voor mijn familie en goede vrienden dan in de laatste 16 jaar tezamen.”

“Momenteel ben ik bezig mezelf in te schrijven voor een opleiding en ben ik andere ondernemingen gestart waar ik altijd al een passie voor heb gehad,” gaat hij verder. “Als laatste, en belangrijkste, heb ik me verloofd met de liefde van mijn leven, Hannah. Ik ben nog nooit zo gelukkig en opgewonden voor de toekomst geweest!”

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen