Kolb traint met Eagles maar wil trade

Door

Kevin Kolb, quarterback van de Philadelphia Eagles, kwam deze week samen met zijn teamgenoten om te trainen. De vraag blijft echter wel of het nog steeds zijn teamgenoten zullen zijn eens de lockout erop zit.

Kolb vroeg eerder al een trade aan bij zijn team zodat hij volgend jaar de kans heeft om elders de startende quarterback te zijn.

Head coach Andy Reid zou het beste willen doen voor Kolb, maar geeft aan dat er nog geen serieuze gesprekken zijn geweest met andere teams. ,,Je hebt een idee van wie er interesse heeft, maar nu mogen we geen deals doen. Je kan nooit tot dat punt raken waarop het echt serieus is,” zei Reid. ,,Nu mogen we helemaal niet praten. Maar als hij ergens anders kan spelen dan verdient hij dat. Maar ik zou hem hier ook wel willen.”

Vorig seizoen begon Kolb als starter maar moest de eerste wedstrijd verlaten met een hersenschudding. Nadien verloor hij de starterspositie aan Michael Vick, de Comeback Player of the Year.

Kolb werd door de Eagles gekozen in de tweede ronde van de NFL draft in 2007 en zegt dat starten in de NFL zijn doel blijft. Hij wil positief blijven en zal klaar zijn voor het seizoen, of dat nu in Philadelphia is of ergens anders.

Foto: www.speculativesports.com

 

Ook leuk om te lezen