Kobe Bryant voorlopig met blessure uitgeschakeld

Door

Kobe Bryant

De Los Angeles Lakers hebben slechte zaken gedaan in de wedstrijd tegen de Hawks. In Atlanta verloren de Lakers niet alleen het duel (96-92), maar erger was dat sterspeler Kobe Bryant een blessure opliep aan zijn linkerenkel.

De 34-jarige Bryant maakte met vijftien seconden op de klok een actie om de stand gelijk te trekken, maar landde na zijn schot op de voet van Hawks-verdediger Dahntay Jones en zijn enkel sloeg dubbel.

Bryant staat voorlopig op het rooster als ‘voor onbepaalde tijd’ uitgeschakeld. Uit tests direct na het duel bleek dat er niets ernstig aan de hand is met de enkel van Kobe, maar het is onzeker of hij vrijdag meespeelt in het duel tegen de Indiana Pacers. Donderdag en vrijdag zal er meer duidelijkheid komen over de ernst van de blessure.

De blessure komt op een ongelukkig moment voor de Lakers en voor Bryant, die de afgelopen weken aan een uitstekende reeks bezig zijn. Bryant, die dit seizoen alle duels in actie kwam, was bezig aan één van zijn beste periodes uit zijn loopbaan.

Bekijk hier de video van hoe Kobe zich blesseert.

3 Reacties
  1. Marco Post 7 jaar ago

    Die geintjes kennen van The Black Mamba. Aankomende vrijdag speelt hij gewoon tegen ‘mijn’ Pacers. De man kent geen pijn.

    • Neal Petersen 7 jaar ago

      Een blessure faken kunnen ze alleen in mijn Boston.. 🙂

  2. Het lijk mij ook sterk dat ie niet door een enkelblessure heen speelt. Maar goed, het zou voor de Pacers goed uitkomen als Kobe er niet bij is.

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen