Knicks zonder STAT te sterk voor Nets

Door

Zonder de inbreng van All-Star Amar’e Stoudemire wisten de New York Knicks zaterdagavond de semi-derby tegen de New Jersey Nets winnend af te sluiten. Op bezoek bij de Nets wonnen de Knicks met 105-95.

Stoudemire, dit seizoen goed voor een prima gemiddelde van 26,2 punt per wedstrijd, miste de wedstrijd vanwege een gekneusde. Het was voor STAT pas de eerste wedstrijd die hij dit seizoen miste.

Zijn vervanger, Wilson Chandler, verving hem op een prima manier. De 23-jarige forward liet 21 punten aantekenen en had daarmee een belangrijk aandeel in de overwinning van de Knicks. ,,Hij was echt heel belangrijk voor ons vanavond,” erkende rookie .. na afloop. ,,We wisten voor de wedstrijd al dat Amar’e niet zou gaan spelen. Daarom wisten we dat we meer moesten verwachten van de andere spelers. Ik denk dat Wil dat erg goed heeft opgepakt.”

Dankzij de overwinning hebben de Knicks weer een record dat boven de .500 uitkomt (27-26). Door de zege staat de ploeg uit ‘the Big Apple’ nu op een zesde plaats in de Eastern Conference. De Nets doen het even wat minder, want door de nederlaag hebben ze nu een 17-38 record en staan daarmee op een twaalde plaats in het oosten.

Foto: assets.nydailynews.com

Ook leuk om te lezen