Knicks spelers spreken vertrouwen uit in coach

Door

Ondanks de vroege uitschakeling in de play-offs heeft superster Amar’e Stoudemire direct zijn vertrouwen uitgesproken in coach Mike D’Antoni. Er is nog niks bekend over de situatie van de coach en president Donnie Walsh. Beide hebben nog 1 jaar te gaan op hun contract.

Stoudemire over zijn coach en teampresident: ,,Donnie Walsh heeft deze hele club omgedraaid en op het goede pad gebracht. Hij is een van de redenen waardoor ik in New York ben. Coach D’Antoni is de reden waardoor we een goed record hadden dit seizoen en we eens kans hadden om iets moois te laten zien in de play-offs, als we geen blessures hadden gehad. Daarom denk ik dat beide volgend seizoen zeker terug komen.”

D’Antoni en Walsh hebben dit seizoen nog een belangrijke taak voor zich klaar liggen. Er moet besloten worden of point guard Chauncey Billups behouden wordt voor volgend seizoen of deze zomer wordt laten gaan.

De andere ster van de Knicks gaf ook steun aan zijn coach en de teampresident, maar was minder stellig dan Stoudemire: ,,We zijn ver gekomen sinds ik hier ben. Je moet respect hebben voor de coach voor hoe hij om ging met de situatie toen wij veel wedstrijden verloren. Hij verloor bijna zijn hele team in de trade, maar uiteindelijk kregen we het team op de weg.”

Wat betreft versterkingen heeft Anthony goede hoop: ,,Ik heb meerdere keren al van tegenstanders gehoord dat ze nu graag in New York zouden willen spelen. Met de hele hype terug in de stad is het erg aantrekkelijk voor andere spelers.”

Ondertussen zijn is iedereen binnen de Knicks organisatie hard bezig om dit seizoen nog alles op orde te krijgen om volgend seizoen een gooi te kunnen doen naar het kampioeschap.

Foto: dalje.com

Ook leuk om te lezen