Knicks opnieuw ten onder tegen Pacers

Door

Voor de tweede keer in minder dan een week hebben de Indiana Pacers de New York Knicks verslagen. Afgelopen nacht werd het 119-117 in het voordeel van de Pacers.

Zondag was de eerste overwinning, met 106-93, maar dit deden de Pacers toen zonder sterspeler Danny Granger. Deze laatste wedstrijd was Granger echter hard nodig. Granger scoorde 26 punten en schoot het winnende schot erin met nog 0.3 seconden te spelen.

Voor coach Vogel was er geen twijfel over wie het laatste schot zou nemen: ,,Wij wilden het laatste schot nemen en we wilden dat Granger hem nam. Het was simpelweg: breng de ball naar je beste speler en neem het schot als de tijd afloopt.”

De Knicks hadden nog wel eens kans op de overwinning maar de lob pass vanaf de middenlijn kwam niet terecht bij een Knickerbocker.

Tyler Hansbrough had opnieuw een memorabele avond tegen het team uit ‘the Big Apple’ nadat hij zondag al de meeste punten scoorde uit zijn carrière met 29. Vannacht deed hij het opnieuw tegen de Knicks met 30 punten.

Hansbrough: ,,Ik houd ontzettend veel van New York, maar ik speel gewoon erg goed tegen hen.”

Carmelo Anthony scoorde 29 punten en Stoudemire had er 21 en 10 rebounds. De supersterren konden echter niet verhelpen dat het team opnieuw verloor van de Pacers en op zoek is naar antwoorden voor hun inconsistente spel.

Met de play-offs naderend staan de Knicks zesde in het oosten met 34-32. De kans is echter groot de Philadelphia 76ers ze gaan inhalen aangezien deze wel in goede vorm verkeren. Donderdagavond ontvangen ze de Memphis Grizzlies in New York.

Voor de Pacers is elke overwinning erg belangrijk. Met 29-38 vechten ze voor de achtste plek in het oosten waar ze zich nu op bevinden, net voor de Charlotte Bobcats. Woensdag wacht het team een zware klus in Boston waar ze het opnemen tegen de Celtics.

Zie hier de samenvatting van het duel tussen de Pacers en de Knicks.

Foto: nugglove.com

Ook leuk om te lezen