Kampioen Stevenson opgepakt vanwege dronkenschap

Door

De NBA titel is de laatste dagen op grootste wijze gevierd in Dallas. Misschien wel iets te uitbundig, aangezien Dallas Mavericks shooting guard DeShawn Stevenson dinsdag gearresteerd werd vanwege openbare dronkenschap.

Agenten kregen rond half elf een melding dat er een dronken persoon over straat aan het slenteren was. Aangekomen op de plaats van de bestemming ontdekten ze dat het om Stevenson ging. Bij de arrestatie zou hij geen idee hebben gehad waar hij zich op dat moment bevond.

Omdat de politie hem te dronken vond om hem weer op straat te laten gaan, werd hij meegenomen naar het bureau. De volgende ochtend werd hij in alle vroegte weer vrijgelaten.

Ten onrechte volgens Stevenson. ,,De politie kwam naam me toe en vroeg aan mij of ik dronken was. Ik antwoordde dat ik dat niet was, maar desondanks kreeg ik toch handboeien omgeslagen en werd ik meegenomen naar het bureau,’’ liet hij weten tegenover het lokale tv-station KDFW.

,,Vervolgens heb ik de nacht in mijn eentje doorgebracht in een cel totdat mijn vrouw mij de volgende dag kwam ophalen. Het is vervelend, want zo wil je als kampioen niet een feest vieren.’’

Stevenson, die vanaf 1 juli de transfervrije status geniet, had tijdens de Finals al alle aandacht naar zich toegetrokken toen hij vertelde dat vond dat LeBron James tijdens Game 4 zich had verstopt. Na het behalen van de titel noemde hij vervolgens de gehele Miami Heat ‘stijlloos’.

De Dallas Mavericks wilden niet reageren op het incident, maar de politi
e gaf er wel een verklaring over.

Foto: dalje.com

Ook leuk om te lezen