Kamp Pryor vecht schorsing aan

Door

Oakland Raiders quarterback Terrelle Pryor heeft donderdagavond zijn schorsing aangevochten voor een commissie van de NFL. Daarin probeerde de rookie duidelijk te maken dat hij het niet eens was met de schorsing van vijf wedstrijden die hij eerder deze maand kreeg opgelegd door de NFL.

Eén van de toehoorders was de grote baas van de NFL, Roger Goodell.

Opmerkelijk: In een tachtig minuten durend betoog werd Pryor vertegenwoordigd door zijn manager Drew Rosenhaus en maar liefst zes advocaten. De quarterback was namelijk zelf niet aanwezig, aangezien er een training op de planning stond met de Raiders.

In de vergadering werd duidelijk gemaakt dat kamp Pryor het niet eens is met de duur van vijf wedstrijden schorsing. Volgens Rosenhaus had de NFL veel te makkelijk de straf van de NCAA overgenomen. Eerder hadden ze nog aangegeven geen problemen te hebben met de straf, maar dat lijkt achteraf slechts een manier geweest te zijn zo dat Pryor mee kon doen met de supplemental draft.

Eind vorig jaar, op 10 december, werd Pryor geschorst door de NCAA samen met nog vijf andere Ohio State genoten vanwege het verkopen van souveniers. In juni besloot hij de universiteit te verlaten.

Dit maakte de weg kwijt voor deelname aan de supplemental draft, die op 22 augustus werd gehouden. Daar werd hij in de derde ronde gekozen door de Raiders en tekende een vierjarig contract.

In Oakland traint Pryor wel gewoon mee met de ploeg, maar mag hij de eerste vijf wedstrijden niet in actie komen. Op dit moment staat hij als derde in de pickorde, achter Jason Campbell en Kyle Boller.

Foto: cbc.ca

1 Reactie
  1. Sjoerd 6 jaar ago

    Niet geschoten is altijd mis toch??

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen