VIDEO: Schaatscoach Anema: “NFL maakt sporttalent kapot”

Door

Green Bay Packers v Cincinnati Bengals

Jillert Anema heeft op de Amerikaanse televisie van zich doen spreken. In een minutenlang interview op CNBC, de zender die de Olympische Winterspelen uitzendt, legt de Fries uit waarom de Amerikanen het zo slecht doen op de spelen. Er gaat namelijk teveel aandacht uit naar een stomme sport als American Football. Verder zegt hij onder meer dat Amerikanen ten onrechte denken dat ze overal de beste in zijn, dat ze bekrompen zijn en dat ze de aankomende acht jaar zeker niet van ons Nederlanders zullen winnen.

Foto: Getty Images

3 Reacties
 1. Bart 6 jaar ago

  Hij heeft wel gelijk, maar kwam niet meteen over als nuchtere Fries.

 2. Erwin Seij 6 jaar ago

  En het is nog niet voorbij! Ik zag die eng-nek van die ‘Colbert-Show’ er ook al ruim 5minuten aan besteden. Om ons belachelijk te proberen te maken. Maar om nou weer met die uitgemolken oer-cliches te komen, luid te vloeken/schelden en te middel-vingeren, tja.. Gevalletje ‘touché, team USA’?!
  Was mij beetje ontgaan eigenlijk, maar t commentaar van die Anema is wel aangekomen daar, haha, wel geinig! Kijk maar op : http://www.colbertnation.com/the-colbert-report-videos/433246/february-24-2014/blade-in-the-usa—dutch-coach-s-anti-america-rant

  Enige semi-grappige opmerking vond ik die om ons “Belgiums Canada’ te noemen, haha, toen wist ik genoeg..

  • Darch 6 jaar ago

   Tja, dit soort reacties krijg je als je ‘t in Nederland met Koefnoen moet doen…

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen