Johnson (Titans) haalt uit naar ‘nepfans’ via Twitter

Door

Tennessee Titans running back Chris Johnson weet ook hoe je social media kunt gebruiken om een rel te veroorzaken. Woensdag twitterde Johnson een boze tweet naar zijn ‘fake’ fans.

In die tweet liet hij weten dat hij het duidelijk niet eens was met het gezeur van zijn ‘nep’ fans omtrent de status van zijn nieuwe contract. ,,Ik heb geen standaard baan, dus probeer jezelf niet te vergelijken met mij en al helemaal niet wanneer je denkt dat ik te hebberig ben vanwege mijn nieuwe contract.”

Met meer dan 441.000 followers op Twitter kreeg Johnson direct honderden reacties op zijn tweet. Daarnaast werd hij een ‘trending topic’ en werd zijn actie uitgebreid besproken op de diverse radioprogramma’s.

Later die dag kwam hij met een uitleg, wederom via Twitter. ,,Ik wilde nooit de echte fans hiermee beledigen, maar meer de nepfans erop wijzen dat ik het niet met hen eens was. Mijn echte fans weten dat ik die tweet niet richting hen stuurde.”

De 25-jarige running back is al maanden in onderhandeling met de Titans over een nieuw contract, maar kwam tot op het heden niet tot een overeenkomst. De Titans hebben meerdere malen aangegeven dat ze hem de best betaalde RB uit de geschiedenis van de NFL willen maken.

Foto: mrvons-universe.com

Ook leuk om te lezen