Johnson eist meer geld van Titans

Door

Ondanks dat de trainingskampen op de valreep werden gered door het einde van de lockout beginnen de Titans en de Eagles allebei zonder één van hun sterspelers.

De Titans stomen zich klaar in het Baptist Sports Park in Nashville, maar Chris Johnson is niet aanwezig. De running back, die in 2009 meer dan 2000 yards liep, eist een nieuw contract dat beter bij zijn prestaties past. Johnson zou dit jaar 800.000 dollar verdienen maar vindt dat niet passen bij een speler van zijn status.

Johnson eist een nieuw contract met een garantie van 30 miljoen dollar.Ter vergelijking: DeAngelo Williams, die deze week bijtekende bij de Panthers, tekende een contract waarin 21 miljoen dollar werd gegarandeerd.

In Philadelphia weigert wide receiver DeSean Jackson op te komen dagen. Ook hij acht het salaris dat hem komend seizoen te wachten staat, 565.000 dollar, veel te weinig.

In zijn drie seizoenen in de NFL werd Jackson alleen in zijn rookie seizoen niet verkozen tot de Pro Bowl. Vorig jaar noteerde de Golden Bear 1056 yards, waarmee hij de Eagles aanvoerde, en scoorde hij zes touchdowns.

Jackson, die een uitstekende verstandhouding met Michael Vick ontwikkelde, was daarnaast ook verantwoordelijk voor het nieuwe Miracle of the Meadowlands toen hij in de laatste seconden van een wedstrijd tegen de Giants, die al op het slot leek te zitten, toch nog een punt terugliep voor een touchdown.

Toch zullen Johnson en Jackson hopen op een snelle oplossing voor hun contractsdispuut. Elke dag die de twee missen kunnen ze ieder maar liefst 30.000 dollar beboet worden. In Jackson’s geval zou dat beteken dat hij zijn volledige salaris voor het aankomende seizoen alvast in mag leveren.

Foto: trendingsearches.net

Ook leuk om te lezen