Jets onthullen nieuwe logo’s

Door

Er is weer een nieuwe stap gezet in de terugkeer van de Winnipeg Jets in de NHL. Afgelopen vrijdag onthulde eigenaar True North Sports & Entertainment namelijk het nieuwe hoofdlogo (links in de afbeelding) en de secundaire logo’s van de kersverse NHL-franchise. Het ontwerp van de logo’s is ontwikkeld in samenwerking met kledingmerk Reebok en de NHL en is geïnspireerd op het logo van de Royal Canadian Air Force.

„True North vindt het belangrijk dat de nieuwe Winnipeg Jets een sterke nieuwe identiteit hebben,” aldus Mark Chipman, voorzitter en bestuurder van het Canadese bedrijf. „We vinden het tevens belangrijk dat de naam Jets gewaarmerkt wordt en in onze ogen doet dit logo dat door middel van de connectie met de opmerkelijke geschiedenis van de Canadese luchtmacht en de relatie tussen onze stad en provincie en de Canadese strijdmacht.”

De volgende stap in de rentree van de Jets is de onthulling van hun nieuwe uniform. Deze staat voor september gepland, waarna op 9 oktober de terugkeer helemaal een feit is. Op die datum staat namelijk de eerste wedstrijd van de competitie, thuis tegen de Montreal Canadiens, gepland.

Afbeelding: nhl.com

 

Ook leuk om te lezen