Jaguars net iets minder slecht dan Titans tijdens TNF

Door

Cowboys - Giants

Dit was met verre afstand de slechte Thursday Night Football van het jaar. Twee van de slechtste teams van de NFL, de Jacksonville Jaguars en de Tennessee Titans, streden tegen elkaar in Jacksonville. De Jaguars trokken uiteindelijk aan het langste eind tegen de Titans, die daarmee hun kans op de eerste of tweede pick in de komende Draft zagen groeien. De Jags wonnen uiteindelijk met 21-13.

De Titans openden de score met een touchdown pass van Charlie Whitehurst naar Leon Washington. Daarmee wisten de Titans voor het eerst dit jaar een opening drive af te sluiten met een touchdown.

Daarna bleef het lang stil tussen beide partijen. De Jaguars konden aanvallend weinig doen in de eerste helft van de wedstrijd. Wel braken ze nog een negatief record, namelijk die van het meeste aantal sacks toegestaan in een seizoen door een Jaguars team.

Vlak voor de rust deden de Jaguars nog wel wat terug. Quarterback Blake Bortles gooide een touchdown pass naar Mercedes Lewis voor 4 yards met minder dan dertig seconden te gaan. Dit was de eerste touchdown van de Jaguars in bijna twee volle wedstrijden.

In de tweede helft waren het vooral de Titans die niks voor elkaar kregen aan beide kanten van de bal. De Jaguars kregen dus wat meer tijd om degelijke drives neer te zetten. Een drive van elf plays voor 80 yards eindigde met een touchdown run door Toby Gerhart. Dit was pas de tweede touchdown van het seizoen voor Gerhart, die aan het begin van het seizoen nog de eerste running back was in de depth chart.

De play van de avond was toch wel van Jordan Todman. De 24-jarige running back brak door de verdediging van de Titans heen voor een touchdown run van 62 yards. Het was het laatste spektakelstuk in de wedstrijd die eindigde in 21-13 in het voordeel van de Jaguars.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen