Jags’ Justin Blackmon voor onbepaalde tijd geschorst

Door

San Diego Chargers v Jacksonville Jaguars
Zelfs in de bye-week zit het de Jacksonville Jaguars fans niet mee. De vijfde overall draft pick van 2012 is voor onbepaalde tijd geschorst wegens drugsgebruik. Blackmon kan pas in 2014 kan terugkeren in de NFL. Hij miste de eerste vier wedstrijden van dit seizoen ook al wegens een soortgelijke schorsing.

Geen cent
In het contract van Blackmon staat dat de Jaguars de wide receiver kunnen ontslaan zonder hem een dollar verschuldigd te zijn. Die clausule hadden de Jags uit voorzorg in het contract gezet.

Echter lijkt het onwaarschijnlijk dat de Jaguars die optie ook zullen lichten. Blackmon is de beste speler die de 0-8 Jaguars, die afstevenen op een eerste overall draft pick, op hun roster hebben staan.

Excuses
Blackmon kwam al snel met een statement naar buiten:

Ik wil mijn oprechte excuses aanbieden aan Mr. Khan (eigenaar Jaguars), mijn teamgenoten en de Jaguars fans, omdat ik niet gebruik gemaakt heb van de mogelijkheden die mij zijn aangeboden om mijn uitdagingen te overkomen.

Ik zal dit probleem proberen op te lossen met dezelfde intensiteit die ik ook op het veld laat zien, zodat ik volgend seizoen klaar zal zijn om een productief lid te worden van dit team en de community.

Het hoogtepunt van dit seizoen voor Blackmon was het moment waarop hij ons deze GIF bezorgde.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen