Irsay tweet over ‘Faustische deal’ met Favre

Door

Nu het preseason in volle gang is en sommige teams op harde wijze geconfronteerd worden met hun tekort komingen was het natuurlijk een kwestie van tijd. Brett Favre, inmiddels voor de derde keer met pensioen nadat hij eerder aankondigde afscheid te nemen bij de Packers, de Jets en nu de Vikings, is weer in het nieuws.

Colts eigenaar Jim Irsay tweette dat hij in Mississipi was, op zoek naar het kruispunt waar de legendarische blues gitarist Robert Johnson ooit zijn ziel zou hebben verkocht aan de duivel. Een aparte tweet maar het bericht van Irsay wat daarop volgde deed de NFL-wereld verstelt staan.

“Brad, ik ben in Hattiesburg. Is het links of rechts bij de Firechief?”

In de afgelopen jaren kwamen er vaak delegaties van NFL teams op bezoek bij Favre in zijn woonplaats in Mississipi.

Irsay gaf eerder deze week aan niet honder procent zeker te zijn of Peyton Manning klaar zou zijn om te spelen in week 1 van het NFL seizoen. De quarterback, die 227 wedstrijden op rij startte, werd in het offseason geopereerd aan zijn nek.

Irsay suggereerde met zijn tweet geinteresseerd te zijn om Favre te verleiden voor een aantal optredens voor de Colts.

De backups van Manning waren in de afgelopen wedstrijden allesbehalve indrukwekkend en dus zou het niet ondenkbaar zijn dat Irsay om zich heen kijkt voor een ervaren quarterback.

De Colts hebben echter aangegeven “99.5 %” zeker te zijn dat Irsay niet daadwerkelijk in Hattiesburg was. Ook Favre’s zaakwaarnemer schijnt van niets te weten. Irsay lijkt simpelweg middels zijn tweet gereageerd te hebben op de slechte prestaties van zijn Colts en backup quarterback Curtis Painter in het bijzonder en de boel even op scherp te willen zetten.  

Het blijft hopen voor de Indianapolis dat Manning starklaar is op 11 september, als de Colts meteen op bezoek moeten bij divisie-rivaal Houston.

Foto:

Ook leuk om te lezen