Ian Kinsler hoopt dat de Texas Rangers 0-uit-162 gaan

Door

Detroit Tigers Photo Day

Je hebt van die spelers die na het wisselen van team een trap na geven aan hun voormalig werkgever. Ian Kinsler is ook zo’n iemand. De nieuwe tweede honkman van de Detroit Tigers heeft geen goed woord over voor de Texas Rangers en hij hoopt dat ze komend seizoen alle wedstrijden verliezen. “Ik hoop dat ze 0-uit-162 gaan”, zei de drievoudig All-Star in gesprek met ESPN The Magazine.

Kinsler noemt verder in het gesprek Rangers’ general manager Jon Daniels een ‘sleezeball‘ en hij houdt hem verantwoordelijk voor het verbannen van Hall of Famer Nolan Ryan.

De 31-jarige Kinsler, die acht seizoenen speelde voor de Texanen, was vooral niet te spreken over de manier waarop hij het nieuws hoorde dat hij zijn koffers kon gaan pakken richting Detroit in ruil voor slugger Prince Fielder. Daniels, in het vliegtuig op het moment dat de blockbuster trade uitlekte, had de voicemail van Kinsler ingesproken. Daarnaast verzocht hij zijn assistent Thad Levine om contact op te nemen met Kinsler en diens zaakwaarnemer.

Jurickson Profar
Honkbaltechnisch zat Kinsler afgelopen seizoen ook in the clinch met de Rangers. Hij verzette zich hevig, en met succes, om het tweede honk te verlaten voor het eerste honk om zo ruimte te maken voor het Nederlandse talent Jurickson Profar.

Rangers’ manager Ron Washington wilde niet ingaan op de teksten van Kinsler, startende werper Matt Harrison deed dat wel. “Het maakt niet uit of je een goede vriend bent, wanneer hij het veld betreedt telt dat niet mee. Dan probeer ik hem uit te krijgen.”

Foto: Getty Images

1 Reactie
  1. Lennart Beishuizen 6 jaar ago

    De kans dat de Rangers 0-162 gaan is (als je de projections van Fangraphs.com gebruikt) één in 2,220,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000.

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen