Het flopprobleem van LeBron James in beeld

Door

“I don’t need to flop. I play an aggressive game. I don’t flop. I’ve never been one of those guys.”  – LeBron James.

Niemand in de NBA flopt zoveel als LeBron James. Tenminste, dat moeten we geloven als we al het beeldmateriaal bekijken wat daarvan is verzameld. Natuurlijk is The King niet de enige flopper in de NBA (hoi Reggie Evans, Blake Griffin, Reggie Evans, Chris Paul, Reggie Evans en Reggie Evans), maar de laatste weken laaide het debat over het makkelijke vallen van James nogal op. Daarom hieronder een compilatie van The King (of Flop), met dingen die hij mogelijk zei.

“Aargh!” 

“Eeek!” 

“HEEY!”

“Auw!” 

“Oowwhh!” 

“Ouch!” 

“Dude!” 

“Ahh!” 

“DAVID! AGAIN!?” 

“ME!?” 

..

Ok, ok. Deal. Die laatste was geen flop.

 

6 Reacties
 1. Diederick Storm 5 jaar ago

  Argh! Vreselijk!

 2. Ewout Versloot 5 jaar ago

  Van de 10 gifjes zie ik 5 overtredingen. Ik vind het daarom 50% verkopen van een foul, 50% flop. Flopprobleem? Wellicht. Het is aan scheidsrechters om een foul te callen, niet de reactie van een speler.

  • Pieter Horstman 5 jaar ago

   Bah, wat een nuance allemaal 🙂

   Het gaat bij floppen vaak niet zozeer om het eerste contact, dat is er namelijk soms wel. Vaker gaat het meer om de overdreven reactie die erop volgt om dat contact onder de aandacht van de scheidsrechters te brengen.

  • Joost 5 jaar ago

   Whatever… het is een speler van zijn caliber onwaardig. Wat mij betreft mag het floppen veeeeel harder worden aangepakt en dan graag onafhankelijk van welke naam de speler draagt. Battier is wat mij betreft overigens de echte koning van de momenteel in de NBA actieve spelers.

 3. Jelmer 5 jaar ago

  Die 2e vind ik nou niet echt een flop….

 4. Eva Gerritse 5 jaar ago

  Nummer 7 is mijn favo flop. Double-flop met West. Allebei $5000 boete voor dezelfde play. Flopperdeflop.

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen