Herstelde Rodgers leidt Packers naar zege

Door

Aaron Rodgers moest afgelopen week het (verloren) duel tegen de New England Patriots laten schieten vanwege een hersenschudding, maar zondag stond de Green Bay Packers-quaterback er weer. Met vier touchdown passes bewees hij meteen weer zijn waarde. De Packers wonnen afgetekend met 45-17.

,,Ik vond ook dat het weer tijd was voor mij om wat te laten zien,” erkende Rodgers na de wedstrijd. Na het duel met de Patriots kreeg zijn vervanger, Matt Flynn, lovende kritieken te horen. ,,Dat is leuk voor Matt en daarom was ik misschien wel extra gebrand om wat te laten zien.”

Voorafgaande aan het duel met de Giants wisten de Packers dat ze de laatste twee thuiswedstrijden moesten winnen om nog een kans te maken op plaatsing voor de play-offs. ,,Het voelde daarom ook echt als een play-off duel vandaag,” vond safety Nick Collings. ,,Volgende week zal het nog wel wat erger zijn.”

De Packers ontvangen dan de Chicago Bears en zullen opnieuw moeten winnen. Eén statistiek spreekt in het voordeel van de Packers: Van de laatste elf thuiswedstrijden werden er maar liefst tien gewonnen.

Foto: blog.newsok.com

Ook leuk om te lezen