Heisman Watch: Gurley lost Mariota af

Door

Tennessee v Georgia

College Football staat bol van de talentvolle, jonge spelers, waarvan er slechts een paar hun NFL-droom na kunnen streven. De beste college speler gaat er aan het einde van het seizoen vandoor met de beroemde Heisman-trofee.

Bij SportAmerika houden wij daarom de beste college spelers in de nauwlettend gaten met onze eigen Heisman Watch. Elke week kan je hier de tien beste kandidaten vinden voor de felbegeerde prijs, gebaseerd op hun prestatie van het afgelopen weekend.

Foto’s: Getty Images

2 Reacties
  1. Yuri Ankone 6 jaar ago

    Om de Heisman te winnen heb je op zijn minst één Heisman moment nodig. Een actie die iedereen zich kan herinneren. Gurley heeft dankzij zijn pass dat moment al binnen en vele anderen nog niet. Of het voldoende is blijft natuurlijk altijd de vraag

    • Merlijn van Dierendonck 6 jaar ago

      Als Gurley een pass had geleverd tegen een grotere tegenstander dan, met alle respect, Vanderbilt en het had een touchdown opgeleverd, dan was hij in ieder geval naar de ceremonie gegaan. Al met al denk ik dat Mariota toch de Heisman gaat winnen. Het zou verdiend zijn, zelfs al haalt Oregon de play-offs niet.

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen