Heat zonder enige moeite op 2-0

Door

De Miami Heat zijn zonder problemen aan de play-offs begonnen. Maandagavond werd ook game 2 eenvoudig in het voordeel van de thuisploeg beslist. Met LeBron James al grote animator won de ploeg van Erik Spoelstra eenvoudig met 94-73.

Waar in de eerste game de Sixers nog aardig tegenstribbelden, werden de Heat maandagavond geen strobreed in de weg gelegd. James domineerde vanaf het eerste moment voor de #2 van de Eastern Conference.

De tweevoudig MVP was goed voor 29 punten, 7 rebounds en 6 assists. Daarnaast had hij geen enkele turnover.

Toch was het niet LBJ waar coach Spoelstra na afloop met lof over sprak. ,,Ik heb echt genoten van onze defense vandaag. Waar we in de eerste wedstrijd daar nog wel wat steekjes lieten vallen, pakten we dat vandaag vanaf het eerste moment goed op.”

De Sixers stelden hevig teleur met maar 73 punten. Het betekende bijna een negatief clubrecord, want de 73 punten waren de op één na laagste score in de playoffs voor de Sixers in meer dan 50 jaar.

Donderdag staat game 3 op het programma in Philly en mochten de verhoudingen zo blijven tussen beide ploegen, dan lijkt er vrij weinig winst te behalen voor de ploeg van coach Doug Collins.

Zie hier de samenvatting van het duel tussen de Sixers en de Heat.

Foto: media.miamiherald.com

Ook leuk om te lezen