Heat verliezen wederom ondanks terugkeer James

Door

Lebron James zat een week aan de kant in burgerkleding met een enkelblessure en zag daarin zijn Miami Heat twee keer verliezen.

‘The King’ keerde vannacht terug op het veld tegen de Atlanta Hawks, noteerde 34 punten en 10 rebounds, maar miste twee belangrijke jumpers in de slotfase. De Hawks vertrokken met een 93-89 zege na verlenging uit South Beach.

James had twee keer de kans om de wedstrijd in het voordeel van de Heat te beslissen. In reguliere speeltijd bracht Joe Johnson (19 punten) de stand gelijk met een layup. Coach Eric Spoelstra nam geen timeout en liet de creativiteit over aan James, die zijn driepunter voor de overwinning zag misgaan. In de verlenging ging zijn driepunter opnieuw niet raak nadat Johnson de Hawks op voorsprong had gezet.

,,Ik heb nog niet het ritme te pakken,” aldus James. ,,Gelukkig speelden mijn teamgenoten goed en hielden ons in de wedstrijd.”

Het betekende wel de vierde nederlaag op rij voor Miami die nog altijd geen beroep kunnen doen op power forward Chris Bosh. ,,Atlanta krijgt alle lof,”aldus Dwayne Wade, die geen enkel schot nam in de verlenging. ,,Ze hebben er voor gevochten. Dit is een goede Eastren Conference.”

Zie hieronder de wedstrijd tussen de Atlanta Hawks en de Miami Heat van maandagavond.

Foto: cleveland.com

Ook leuk om te lezen