Hasselbeck wil nieuw contract

Door

Matt Hasselbeck, quarterback van de Seattle Seahawks, speelde afgelopen jaar zijn tiende seizoen in de NFL en hij hoopt dat het zijn laatste niet was. De quarterback kon geen nieuw contract versieren voor de arbeidsovereenkomst ten einde liep vorige maand, maar hij wil zeker blijven.

,,Ik zit in hetzelfde schuitje als 500 andere spelers,” zei Hasselbeck. ,,Het is moeilijk om een deal te sluiten als je de regels van het spel niet kent, en wij, de free agents, wachten nu af tot er een nieuwe arbeidsovereenkomst wordt afgesloten.”

Nadat de Seahawks verrassend de eerste ronde van de play-offs overleefd hadden vorig seizoen, zei coach Pete Carroll dat het bijtekenen van Hasselback prioriteit nummer 1 was.

Maar dat is al drie maanden geleden, en met de draft die er aan komt denken de meesten dat de Seahawks een quarterback zullen draften en dat Hasselbeck zijn heil ergens zal moeten gaan zoeken.

,,Ik denk dat ze me echt terugwillen, het hangt er enkel van af hoe hard ze me terugwillen,” counterde Hasselbeck die gedachte. ,,Ik weet dat ik hier graag zou blijven. Ik denk dat ik ze kan helpen met het verder uitbouwen van dit team. Het hangt er van af hoe ze het willen en wie ze op het oog hebben.”

Hasselbeck kwam bij het team in 2001 en mocht al drie maal naar de Pro Bowl. Hij leidde de Seahawks naar de enige Super Bowl in hun bestaan.

Foto: zimbio.com

 

Ook leuk om te lezen