‘Hasselbeck naar Tennessee’

Door

Dag 2 van de NFL Free Agency is begonnen, en het eerste nieuwtje is meteen een knoeperd. Quarterback Matt Hasselbeck, overbodig geworden bij de Seattle Seahawks, zal volgens ESPN een meerjarige overeenkomst gaan tekenen bij de Tennessee Titans.

Hasselbeck, die in september al weer 36 jaar oud zal worden, kreeg op dinsdag van de Seahawks te horen dat hij op zoek mag naar een andere club. Seattle zelf nam QB Tarvaris Jackson over van de Minnesota Vikings, die op hun beurt Donovan McNabb van de Washington Redskins lijken over te nemen.

Hasselbeck zal in Nashville de leermeester moeten worden van Jake Locker, die door de Titans als 8th pick overall in de afgelopen draft werd gestrikt. De club maakte al in januari bekend dat het af wilde van Vince Young, terwijl veteraan Kerry Collins een maandje geleden aankondigde met pensioen te zullen gaan.

Het laatste contract dat Hasselbeck tekende was in 2005 bij de Seahawks. Hij betaalde het vertrouwen meteen terug door zijn club naar de Superbowl te leiden.

Foto: nflgridirongab.com

Ook leuk om te lezen