Hartnell (Flyers) en Smith (Coyotes) getroffen door blessures

Door

Philadelphia Flyers v New Jersey Devils - Game Three

Het seizoen loopt dusverre al niet helemaal naar wens voor de Philadelphia Flyers en nu zullen zij het ook nog zonder Scott Hartnell moeten doen. Ook doelman Mike Smith (Phoenix Coyotes) staat tijdelijk langs de kant.

Flyers

Hartnell heeft last van een blessure aan zijn linkervoet, maar de ernst ervan moet blijken uit tests die de aankomende dagen uitgevoerd zullen gaan worden. Aankomende nacht spelen de Flyers tegen de New York Rangers. Naast Hartnell zullen de hekkensluiters in de Eastern Conference het ook moeten doen zonder Zac Rinaldo en Brayden Schenn.

Rinaldo kampt eveneens met een blessure. Schenn werd voor één wedstrijd geschorst naar aanleiding van een onreglementaire hit jegens Anton Volchenkov in de wedstrijd tegen de New Jersey Devils.

Mike Smith

De Phoenix Coyotes wonnen afgelopen nacht met 5-1 tegen de Columbus Blue Jackets, maar zagen doelman Mike Smith al na 11 minuten aangeven dat hij gewisseld moest worden. Vorig jaar was de doelman een belangrijke steunpilaar in de Stanley Cup play-offs, waarin de Los Angeles Kings in de Conference Finals te sterk bleken. Naar verwachting is Smith niet lang uitgeschakeld, maar coach Dave Tippett heeft voor de zekerheid Chad Johnson als extra back-up opgeroepen.

Scott Gomez

Voor Scott Gomez was er beter nieuws: De aanvaller wiens contract bij de Montreal Canadiens deze maand werd uitgekocht tekende een contract tot het einde van het seizoen bij de San Jose Sharks ter waarde van $700.000.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen