Hall: ‘Cutler is een clown’

Door

Het is niet moeilijk om een speler te vinden in de NFL die een negatief beeld heeft van Chicago Bears quarterback Jay Cutler. Washington Redskins cornerback DeAngelo Hall is zeker iemand die bij die groep hoort, zeker gezien uitspraken eerder deze week.

,,Jay is zeker een clown,” zei Hall in een interview. Hij herbeleefde even de wedstrijd tegen de Bears tijdens week 7 toen hij maar liefst vier passen van Cutler onderschepte. ,,Hoe hij destijds speelde had niks met een NFL-game te maken.”

De dag na deze wedstrijd begon er een woordenoorlog toen Cutler zei dat hij wel zou blijven gooien in de richting van Hall indien hij de wedstrijd over had mogen spelen.

,,Ik weet niet of Jay dacht: ‘Ik blijf in zijn richting gooien, het kan me niet schelen wat er gebeurde’, maar dat leek het wel verdomd veel op,” verklaarde Hall daarna. ,,In de eerste helft had ik geen interceptions ofzo. En in de tweede helft had ik er vier tegen die gasten. Ik heb er nog nooit meer dan twee gehad in een wedstrijd. En om er dan vier te hebben in een speelhelft, dat was echt fantastisch”

Cutler werd door veel spelers bekritiseerd omdat hij tijdens nederlaag in de NFC Championship game tegen de Green Bay Packers het veld verliet met een knieblessure. De Bears hebben geen uitspraken gedaan over de ernstigheid van de blessure, maar zeiden wel dat het een type 2 scheur was.

De quarterback zei eerder deze maand dat zijn knie goed aan het genezen is en dat er geen operatie nodig is, maar hij is wel gechoqueerd door de uitspraken.

,,Ik kan niet zeggen dat die uitspraken over mijn hardheid en bereidheid om te spelen met niets doen,” zei Cutler eerder. ,,Ik denk dat ik al veel heb meegemaakt hier in Chicago, en ik had heel graag gespeeld toen.”

Foto: sportsrantz.com

 

Ook leuk om te lezen