Grizzlies grinden voorbij Clippers

Door

1recap1play*Het was vooral te danken aan de grote mannen, maar na twee verliespartijen is het de Grizzlies dan eindelijk gelukt om de Clippers te verslaan deze play-offs serie: 82-94. Zach Randolph was goed voor 27 punten en 11 rebounds en Marc Gasol tekende voor zestien punten en acht rebounds in de overwinning die de stand naar 1-2 in het voordeel van LA trekt. Zaterdagavond spelen de twee teams opnieuw tegen elkaar in Memphis, waar de Grizzlies de stand gelijk kunnen trekken. [kijk recap hier]

*Aan de hand van Randolph lukte het de Grizzlies om weer een beetje te lijken op het team dat door het seizoen heen andere teams kon vastzetten, om ze vervolgens te overpoweren. Waar Memphis zich in de eerste twee wedstrijden nog door harde fouten van LA liet afschrikken was de reactie nu net iets anders.

Ik bedoel, dat is een vrij classy reactie, toch?

proxy

 

 

 

 

 

 

Jep.

*Het publiek was geweldig in het FedExForum op donderdagavond. Buiten dat het een van de meest luide arena’s in de NBA is, wordt voor deze wedstrijden ook een speciaal soort trui verkocht.

Shirt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Statline van de avond: Chris Paul. Vooral vanwege het gebrek daaraan. Willen de Clippers winnen, dan moet Paul meer scoren.

Paul: 8 punten (4-11 FG), 4 assists, 6 rebounds, 3 steals, 0 blocks en 5 turnovers.

*Move van de avond: Mike Conley: daag!

* Dunk van de avond: Jerryd ‘ik moet geen hoofdzweetbanden dragen’ Bayless dunkt op de pass van Conley. Belangrijke moodswing in de wedstrijd.

Ook leuk om te lezen