Goodell ontvangen met boegeroep tijdens draft

Door

Een dappere Roger Goodell stapte donderdagavond op het podium in Radio City Music Hall en werd onthaald door boegeroep vanuit het publiek. De fans riepen dat ze terug football willen. Goodell bleef kalm, zette een glimlach op en zei dat hij dat ook wil. Het boegeroep ging verder, maar de commissaris bleef lachen.

Zo ging het voor Goodell aan het begon van de 2011 NFL Draft, een dag nadat de rechter besliste om de lockout van de NFL te stoppen en enkele uren nadat de liga besliste dat de spelers vanaf vrijdag terug naar de gebouwen van hun team mogen gaan.

Het enige moment waarop Goodell de fans kon stil krijgen is toen hij een moment van stilte vroeg voor de slachtoffers van de storm die woensdag door het zuiden was getrokken.

Goodell was populair bij de fans, zeker omdat hij discipline hoog in het vaandel draagt en strenge straffen oplegt aan spelers die zich slecht gedragen. Op veel manieren was dit geen andere draft dan zijn vier voorgaande, maar iedereen die het zag wist toch dat het anders was.

Er was boegeroep toen hij aankondigde dat de draft officieel geopend was en nog meer toen hij Cam Newton’s naam noemde als eerste pick overall in de draft.

Hij begroette de quarterback van Auburn met een handdruk en een knuffel en stond er mee op de foto terwijl ze het truitje van de Carolina Panthers vasthielden.

,,Het is belangrijk dat we weer beginnen met de onderhandelingen,” zei Goodell. ,,We moeten dringend weer rond de tafel gaan zitten.”

Foto: www.abc.net.au

 

Ook leuk om te lezen