Gasol: ‘Relatie tussen Kobe en mij is prima’

Door

Los Angeles Lakers forward Pau Gasol ontkracht de geruchten dat er problemen zouden zijn tussen medespeler Kobe Bryant’s vrouw Vanessa en Gasol’s vriending Silvia Lopez Castro.
,

Die geruchten verschenen eerder deze week op internet en in meerdere media. Een bepaalde bron vertelde dat het zelfs tot ruzie kwam in de kleedkamer omdat Bryant’s vrouw zich zou moeien met de relatie van Gasol.

,Het is niet correct. Mijn vriendin en ik hebben het goed en we zijn gelukkig. Tussen Kobe en mij gaat het ook goed,” zei Gasol. ,,Ze zag er van af dat ik afzag. Ik zag ervan af dat zij afzag. Als je dat voegt bij wat er al gaande was, het was een harde periode.”

Gasol zei dat hij niet wist in welke mate die roddels een uitleg waren voor zijn slechte wedstrijden tijdens de korte play-offs voor Los Angeles, omdat hij nooit kranten leest tijdens de play-offs. Lopez Castro was aanwezig tijdens wedstrijd 2 tegen Dallas met Gasol’s moeder. ,,Ze is echt goed voor mij,” zei Gasol. ,,Een grote hulp en steun tijdens dit proces. Het is hard voor haar, omdat het oneerlijk is voor haar. Ik bedoel, vergeet mij even.”

Eerder gaf Gasol in een interview toe dat hij diep ontgoocheld was voor zijn prestaties en de uitkomst van het seizoen voor Los Angeles. ,,De uitschakeling van de Lakers in de play-offs was schokkend en het was een emotioneel seizoen voor mij en voor het team, en op het einde zaten we er door.”

Foto: hustleandheart.files.wordpress.com

 

Ook leuk om te lezen