Funniest Video’s: LeBron doet een Javale McGee’tje

Door

SFSV

Elke week zijn er hilarische, vreemde en chaotische momenten in de Amerikaanse sportwereld. In onze nieuwe rubriek ‚SportAmerika’s Funniest Sports Videos’ kijken we elke week terug naar die bijzondere gebeurtenissen. De vijf leukste video’s worden geplaatst en jullie bepalen welke video het grappigst is. Die doet aan het eind van het jaar mee in de verkiezing van grappigste video van het jaar.

Week #1

1) Dance battle tussen Detroit Pistons fan en portier
Bij elke wedstrijd in de NBA heb je tijdens time-outs de zogenaamde kiss cams of dance cams. In Detroit hebben ze al jaren een dansende portier die zijn kunsten laat zien. Afgelopen week stond hij niet in de spotlights, maar een Pistons-fan. Een dance-battle om niet snel te vergeten.

2) Jeff van Gundy vergeet dat hij nog in beeld is
Als Amerikaanse sportcommentator heb je het al moeilijk genoeg. In tegenstelling tot de meeste voetbalcommentatoren moeten zij wel op tv komen. Jeff van Gundy is een van de bekendste commentatoren op ESPN en ook hij vergeet wel eens dat hij nog in beeld is.

3) LeBron James doet een JaVale McGee’tje
Hij is de beste basketballer van het moment en hoort eigenlijk niet in deze lijst. Toch heeft King James de premiere van‚ SportAmerika’s Funniest Sports Videos’ gehaald. Tegen Orlando was hij verantwoordelijk voor het winnende schot. In het eerste kwart miste LeBron echter een niet te missen kans.

4) Marinier gaat uit zijn dak na touchdown
Vorig jaar werd deze marinier al bekend toen hij heel boos reageerde na een touchdown van de tegenpartij. Hij is het gezicht van de Ole Miss college football team en ging weer uit zijn dak na een touchdown van zijn team.

5) Quarterback struikelt voor de endzone
Wat als je 20 yards vrij kunt rennen en 3 yards verwijdert bent van een touchdown? Dan is het laatste wat je moet doen is vallen en dat doet deze quarterback wel. 1 yard voor de endzone valt hij. Alsof het niet erger kon wist zijn ploeg ook niet te profiteren van die ene yard en werd de bal zelfs verloren.

Bedankt voor het stemmen!

Is jou zelf iets leuks opgevallen? Tweet het naar @SportAmerika of @anouaramrani

Ook leuk om te lezen