Funniest Videos #5: Brady staat er alleen voor

Door

SFSV

Het is weer maandag! Dus is het tijd voor ‘SportAmerika’s Funniest Sports Videos’. in deze rubriek kijken we elke week terug naar die bijzondere gebeurtenissen. De vijf leukste video’s worden geplaatst en jullie bepalen welke video het grappigst is. Die doet aan het eind van het jaar mee in de verkiezing van grappigste video van het jaar. Deze week twee keer Robin Lopez en de Detroit Pistons mascotte.

Week #5

1) Iemand een high five?
De New England Patriots deden afgelopen week weer goede zaken in de NFL. Alleen een probleem, hoe geliefd is Tom Brady eigenlijk binnen de ploeg? Voor de tweede keer dit seizoen wil niemand de superster een high five geven.

2) Airball!!
De fans in New York konden afgelopen week weer een beetje lachen. Tony Allen vond het zo zielig voor de Knicks dat hij een makkelijke driepunter ruim naast de basket gooide, waar hij zelf om moest lachen gelukkig.

3) LeBron from the top rope!
Rookie Ben McLemore werd afgelopen week verwelkomd door LeBron James in de NBA. Een creatieling heeft het commentaar van legendarische WWE-commentator Jim Ross eronder gezet. Wrestlemania komt er aan en wat zou het vet zijn om LeBron James tegenover de Untertaker te zien!

4) “Jimmy! Do you like my hat!?”
De Oklahoma City Thunder hebben misschien wel de beste fans in de NBA. Een fan is echter met hele andere dingen bezig tijdens de wedstrijd met de Bulls. Hij vraagt Jimmy Butler voor advies, luister goed!

5) Scheidsrechter gaat neer
“Down goes the ref!” D.J. Augustin van de Chicago Bulls had blijkbaar ruzie met de scheidsrechter en besloot hem maar even neer te halen.

Create your free online surveys with SurveyMonkey , the world’s leading questionnaire tool.

Is jouw zelf iets leuks opgevallen? Tweet het naar @SportAmerika of @anouaramrani

Ook leuk om te lezen