Funniest Video’s #3: Fat Boy dancing

Door

SFSV

Het is weer maandag! Dus is het tijd voor ‘SportAmerika’s Funniest Sports Videos’. In deze rubriek kijken we elke week terug naar die bijzondere gebeurtenissen in de Amerikaanse sportwereld. De vijf leukste video’s worden geplaatst en jullie bepalen welke video het grappigst is. Die doet aan het eind van het jaar mee in de verkiezing van grappigste video van het jaar. Deze week een dansende Rockets fan en een boze Knicks fan.

Week #3

1) Knicks fan ziet het niet meer zitten
Deze New York Knicks fan is het zat. Op het internet zijn de afgelopen weken veel video’s van deze man verschenen waarin hij als een gek tekeer gaat. Hij reisde de afgelopen week zelfs mee met de Knicks naar Indiana, om met name JR Smith een lesje te leren.

2) High School basketballer maakt onmogelijk schot
Hij zal misschien nooit in de NBA spelen, maar Logan Jurgensmeier is al wel een youtube sensatie. Met een vreemd schot zal hij wel een plek in de Iowa High School Hall of Fame krijgen.

3) Austin Breaker
Austin Rivers zal na zijn confrontatie met James Harden zijn enkels beter moeten intapen.

4) Fat Guy dancing
Een fan van de Houston Rockets was zo opgetogen met die actie van James Harden dat hij spontaan begon te dansen. Al zou hij gewoon beter op zijn stoel moeten zitten….

De winnaar van het spel NBA 2k14 is geworden Nick Bakker uit Purmerend. Het spel is naar de winnaar verzonden, gefeliciteerd!

Create your free online surveys with SurveyMonkey , the world’s leading questionnaire tool.

Is jouw zelf iets leuks opgevallen? Tweet het naar @SportAmerika of @anouaramrani

Ook leuk om te lezen