Fox: ‘Broncos gaan om de prijzen spelen’

Door

De nieuwe head coach van de Denver Broncos, John Fox, had de kans zichzelf voor te stellen aan de gemeenschap in Denver. Tijdens een seminarie in het Pepsi Center beloofde hij dat er enkel goede dingen aan de horizon zijn voor de Denver Broncos.

,,Mijn job is om wedstrijden te winnen. En dat zal gebeuren, dat beloof ik je,” zei Fox. ,,Ik kan er geen nummer op plakken voor dit seizoen, maar ik beloof je dat we zullen meedingen achter de prijzen, vlugger dan je denkt.”

De Broncos hebben de tweede pick in de NFL draft volgende maand na een 4-12 seizoen. Dat was hun slechtste seizoen ooit en het kostte Josh McDaniels zijn job als head coach. Ze brachten John Elway binnen als hun nieuwe chief of football operations en Fox als nieuwe head coach, die voorheen werkzaam was bij de Carolina Panthers.

,,Ik ben enorm enthousiast, het staat als in de sterren geschreven,” zei de nieuwe head coach. ,,In mijn eerste seizoen bij Carolina eindigden we op 1-15, het team zat echt in het slop. We hadden dan ook de tweede keuze in de Draft.”

Met die keuze kozen ze defensive end Julius Peppers en klommen ze uit hun dal terug en speelden in 2004 zelfs de Super Bowl maar verloren tegen de New England Patriots.

,,Er moeten nog heel wat gaten worden opgevuld en er moet nog heel wat gedaan worden,” zei Elway. ,, Dus hopelijk kunnen we er genoeg vullen dit jaar, maar het zal wat tijd kosten. Daarom moeten we het goed doen in de Draft en zullen we actief moeten zijn op de transfermarkt.”

Foto: extras.mnginteractive.com

Ook leuk om te lezen