Favre: ‘Packers winnen Superbowl’

Door

Brett Favre mag dan wel met pensioen zijn gegaan, zijn mening over de NFL zullen we voorlopig nog wel horen.

Maandagavond werd de 41-jarige quaterback gevraagd naar wie hij dacht dit jaar de Superbowl zou winnen. ,,Green Bay Packers, geen twijfel over mogelijk,” antwoorde Favre resoluut. ,,Ze zijn verreweg het beste team in de NFL op dit moment.”

Volgens de quaterback, die maar liefst 16 seizoenen als quaterback uitkwam voor de ‘Cheeseheads’, ligt het huidige succes van de Packers niet aan één persoon. ,,Ik denk dat ze met Aaron Rodgers de beste quaterback hebben. Daarnaast is het huidige team van receivers misschien wel de allerbeste ooit. Maar dan zou ik de verdediging weer te weinig credit geven. Defensive coordinator Dom Capers verdient echt een MVP award voor al het werk dat hij nu verricht.”

Favre gaf aan geen wrok te koesteren tegenover het team dat hij in 2008 verliet. ,,Nee, ik ben niet bitter. Ik ben juist heel blij voor ze. Ik hoop dat ze dan ook dit jaar de Superbowl winnen.” Favre zou in 2008 met pensioen gaan, maar besloot toch terug te keren. In 2009 tekende hij bij de grote rivaal Minnesota Vikings, waar hij de laatste seizoenen voor speelde.

Foto: blogs.nbcsports.com

Ook leuk om te lezen