Favre: ‘Coach of analist in de toekomst’

Door

Brett Favre, ex-quarterback van de NFL, zei dat het mogelijk is dat hij in de toekomst een coach zal worden of zal werken als analist op televisie, al is hij wel nog niet van plan om dat in het komende jaar te doen.

Favre is 41 en eindigde vorig seizoen zijn 21-jarige carrière in de NFL na een seizoen vol blessureleed bij de Minnesota Vikings. De quarterback staat er wel bekend om dat hij zegt dat hij zal stoppen en dan terugkeert naar de NFL. Alhoewel, in januari diende hij zijn pensioenspapieren in bij de NFL en zei op de televisie dat hij een nieuwe nieuwe carrière zal starten.

Ik weet niet wat ik zal doen, ik weet het echt niet,” zei Favre. ,,Het kan coaching worden, het kan televisie worden. Beide keuzes zijn waarschijnlijk moeilijk te bereiken, zeker in de nabije toekomst. Ik zie mezelf geen voltijds coach worden nu, op geen enkel niveau.”

Favre gaf het interview tijdens een football camp in Oak Grove high school. Hij zei dat hij de laatste maanden heeft meegereisd met het baseballteam van Souther Miss en ziet er al naar uit om te kijken naar het Golden Eagles football team de volgende zomer en herfst.

,,Ik ben graag bij de jeugd. We zouden graag terugkeren en zo’n dingen doen. Zal ik me vervelen in de toekomst? Ik denk het wel. Maar weet je, we zien wel wat er zal gebeuren.”

Foto: www.peoplequiz.com

 

Ook leuk om te lezen