Fantasy Update: Texas Three Step

Door

Tennessee Titans v Houston Texans
Elke week benoemen we op donderdag kort de toppers en floppers van de voorgaande speelronde en geven we enkele tips voor de aankomende wedstrijden. Eindigend in een lijstje met 10 spelers of D/ST die de moeite waard zijn om op te pikken of te starten.

Texans Three Step
Wat een geweldige combi was het afgelopen zondag. Die van Ryan Fitzpatrick en DeAndre Hopkins. Het leek alsof ze elkaar blindelings vonden tegen de Tennessee Titans getuige negen receptions (van de 33 die de QB gooide) waarvan twee voor een TD. Dit alles voor 238 yards. Een persoonlijk record voor Hopkins. Goed voor 35 punten.
Fitzpatrick, de afgelopen weken nog gedegradeerd ten faveure van Ryan Mallet, speelde de beste wedstrijd uit zijn carrière. Niet alleen Hopkins deelde in de TD vreugde. Ook Andre Johnson, Arian Foster en Ryan Griffin mochten uit de goedgevuld ruif eten. De meest opmerkelijk TD pass werd gevangen door J.J. Watt. Zijn vijfde TD alweer van dit seizoen. De man is verdedigend een beest en pikt nu a zijn derde aanvallende TD mee. Het moet niet gekker worden daar in Houston. Het maakt de Texans één van de leukste teams om naar te kijken in de NFL en leverde deze week veel fantasy punten op!

Ook leuk om te lezen