Fantasy Update: Final Rounds

Door

460460868
Elke week benoemen we op donderdag kort de toppers en floppers van de voorgaande speelronde en geven we enkele tips voor de aankomende wedstrijden. Eindigend in een lijstje met 10 spelers of D/ST die de moeite waard zijn om op te pikken of te starten.

Final Rounds
Met nog twee weken te gaan zijn we bijna tot de climax gekomen van het fantasy seizoen. Wie van je league mag zich tot winnaar kronen en wie krijgt het hele jaar te horen de slechtste te zijn geweest! We mogen ons daarbij gelukkig prijzen dat er nog maar vier teams (Patriots, Colts, Cardinals en Broncos) zich hebben geplaatst voor de play-offs. En dat de seeding nog alle kanten op gaat. Was Green Bay vorige week nog als tweede geplaatst, momenteel bezitten ze de zesde (en laatste) play-off plaats.
Er blijft dus genoeg om voor te strijden door de teams. Dat is goed nieuws. Zo zullen goede fantasyspelers geen rust krijgen en vol aan de bak moeten. Op die manier blijft het tot de laatste speelronden spannend en zal de strijd om de eerste plaatst niet uitmonden in een anticlimax!

Ook leuk om te lezen