Extra Point: Hester’s record, vangende QB’s en een huwelijksaanzoek

Door

DeMarco(meback)

De Dallas Cowboys (2-1) leken eindelijk te gaan spelen zoals velen vooraf hadden verwacht: defensief absurd slecht. Ze kwamen dan ook al snel 21-0 achter tegen de St. Louis Rams (1-2) die met de third-string quarterback Austin Davis speelde.

Toen was daar echter DeMarco Murray, die wederom een geweldige dag had tegen de Rams. Samen met Tony Romo zette hij een comeback op touw en wisten de Cowboys met een 34-31 overwinning te ontsnappen…tot grote frustratie van de Rams, waar het langs de zijlijn flink onrustig was:

Zoals gezegd was DeMarco Murray van grote waarde voor Dallas, en het was niet de eerste keer dat de Rams defense geen antwoord had op Murray. Tijdens zijn eerste drie wedstrijden versus de Rams heeft Murray nu respectievelijk 253, 175 en 100 rushing yards. De pessimist zou zeggen dat er wel een flinke achteruitgang is…maar toch blijft het wel een feit dat dit momenteel een NFL-record is. Er is namelijk geen enkele runningback die in zijn eerste drie wedstrijden tegen één en hetzelfde team zodanig succesvol was als Murray versus de Rams.

Ook leuk om te lezen