Eerste gesprek tussen Anthony en Nets

Door

De New Jersey Nets en Carmelo Anthony, momenteel nog forward van de Denver Nuggets, hadden afgelopen zaterdag eindelijk hun langverwachte samenkomst.

De Nets werden vertegenwoordigd door eigenaar Mikhail Prokhorov, co-eigenaar en rapper Jay-Z, CEO Brett Yormark en team president Billy King. Anthony kwam naar de vergadering met zijn agent, Leon Rose, en zijn manager Bay Frazier.

De Nets wilden zo’n samenkomst om Anthony te overtuigen om bij hen een contract te tekenen met een waarde van 65 miljoen dollar over drie jaar.

Eerder kwamen de Nets en de Nuggets al overeen om de forward samen met guard Chauncey Billups, forward Renaldo Balkman en center Shelden Williams naar New Jersey te sturen voor rookie forward Derrick Favors, guards Devin Harris en Ben Uzoh, forward Troy Murphy en vier first round picks in de NBA Draft.

Tegen vrienden en familie schijnt ‘Melo’ gezegd te hebben hij niet bij de Nets wil spelen en dat zijn voorkeur uitgaat naar de New York Knicks.

De Knicks hadden een aanbod gedaan om enkele spelers, inclusief forward Danilo Gallinari, samen met een first round pick te bieden voor Anthony.

De Nuggets zijn uiteraard meer onder de indruk van het bod van de Nets en willen dan ook met hen de deal sluiten. Anthony kwam al wel samen met de eigenaar van de Knicks, James Dolan, en drukte nog harder zijn wens door om in ‘the Big Apple’ te gaan spelen.

Foto: ggrind.slideshowpro.com

Ook leuk om te lezen