Eagles winnen de Asomugha-sweepstakes

Door

Zo snel kan het gaan: een handvol clubs werd de afgelopen dagen in verband gebracht om Oakland Raiders cornerback Nnamdi Asomugha in te lijven. Maar bij het sluiten van de markt waren daar plotseling de Philadelphia Eagles die hem op het laatste moment voor alle neuzen wegkaapten.

De Asomugha-sweetstakes waren de voorbije dagen razend interessant om te volgen. De New York Jets, waar hij met Darelle Revis (,,Asomugha is de beste cornerback in de league”) een absoluut dodelijk koppel had kunnen worden, leken lange tijd de voornaamste gegadigde om hem in te lijven.

Maar vrijdag in de namiddag (locale tijd), trokken de Jets zich plotseling terug. De Tampa Bay Buccaneers, Houston Texans en San Francisco 49ers zaten op dat moment nog altijd op het vinkentouw, maar de belangrijkste kandidaat leken nu de Dallas Cowboys. Totdat de Philadelphia Eagles zich plotseling op het slagveld meldden.

In Philly zal Asomugha Asomugha, die een vijfjarig contract tekende ter waarde van $60 miljoen, de Eagles-secondary gaan vormen met de ervaren cornerback Asante Samuel en de deze week anngetrokken Dominique Rodgers-Cromartie.

In New York likt men de wonden. Daar had men alles op alles gezet op Asomugha, en gehoopt op witte rook. Zo lieten ze Brad Smith naar de Buffalo Bills vertrekken, omdat ze het geld wilden gebruiken voor de Raider. De Jets zullen nu wellicht Antonio Cromartie laten bijtekenen.

Foto: raidersgab.com

 

2 Reacties
  1. EaglegirlStorm 9 jaar ago

    Wooohoo welcome to Philly!!! I’m stunned!

    • Darch 9 jaar ago

      Congrats! Huge deal. Does not only make Eagles stronger, but it’s also a huge blow for the Cowboys 😉

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen