Durant vindt Bosh ‘nep-stoer’

Door

Oklahoma City Thunder-sterspeler Kevin Durant staat bekend als een rustige speler die nooit op de voorgrond treedt. Dat was zondagavond echter niet het geval.

Nadat Miami Heat-speler Chris Bosh tijdens de overwinning van de Heat op de Thunder een harde fout op James Harden had gemaakt, liep Durant naar zijn teamgenoot toe. Op dat moment kwam Chris Bosh tussen beide om een beetje ‘trash’ te spreken zoals dat vaker gebeurt in de NBA.

Een woordje hier, een woordje daar is niet ongewoon bij basketball met als gewenst effect dat de andere speler er slechter van wordt of ongeconcentreerd.

Bij Durant, normaal ook een van de lieve jongens uit de NBA, schoot dit duidelijk in het verkeerde keelgat. ,,Ik sprak tegen mijn teamgenoot en Bosh besloot er tussen te komen en ook wat te zeggen. Ik ben een rustige, goede jongen maar ik ga niemand trash laten spreken tegen me. Nu hij bij een goed team zit denkt hij dat hij een beetje kan praten. Er zijn een heleboel spelers die denken dat ze stoer zijn, maar het niet zijn, Bosh is daar een van.”

Beide spelers kregen een technische fout nadat ze bleven door gaan met praten richting elkaar. Bosh kon als laatste lachen aangezien hij met de Heat als winnaars van het veld stapten.

Foto: washingtonexaminer.com

Ook leuk om te lezen