Durant nieuwe aanwinst Jay-Z’s Roc Nation Sports

Door

Kevin Durant zal zich vanaf heden laten vertegenwoordigen door het managementbureau Roc Nation Sports van rapper Jay-Z, zo werd vandaag bekend. De superster van de Oklahoma City Thunder wordt na Robinson Cano (New York Yankees), Geno Smith (New York Jets) en Skylar Diggins (Tulsa Shock, WNBA) de vierde atleet die tekent bij het bureau van Jay-Z.

Nadat Durant twee weken geleden brak met zijn zaakwaarnemer Rob Pelinka deden de geruchten al de ronde dat Durant bij Roc Nation Sports zou tekenen. “Ik ben erg dankbaar dat ik de kans krijg om met Roc Nation in zee te gaan, It’s go time”, aldus Durant. Ook Jay-Z is in de wolken met de deal: “Durant is een legende in wording, what more can I say?”

Roc Nation Sports werd eerder dit jaar in april opgericht met de ambitie om in elke grote sport atleten te gaan vertegenwoordigen en vooralsnog verloopt dit voorspoedig. Roc Nation president Juan Perez en Jay-Z hebben sinds kort beiden de benodigde papieren om NBA-spelers te mogen begeleiden.

Durant zal niet de laatste atleet zijn die Jay-Z aan zijn bureau wilt binden; het is zeer waarschijnlijk dat New York Giants wide receiver Victor Cruz in de nabije toekomst zijn handtekening zal zetten onder een contract bij Roc Nation Sports.

Ook leuk om te lezen