Dolphins geen partij voor Brees en de Saints

Door

Miami Dolphins v New Orleans Saints

Vorig jaar stonden ze na vier weken 0-4, maar met Sean Payton langs de zijlijn hadden de Saints gisteren geen kind aan de Miami Dolphins (1-3). De New Orleans Saints (4-0) wonnen met 38-17 dankzij een fenomenale wedstrijd van quarterback Drew Brees.

Zeven jaar geleden waren het de New Orleans Saints en de Miami Dolphins die beide geïnteresseerd waren in de diensten van Drew Brees toen zijn contract in San Diego was afgelopen. Miami maakte zich echter zorgen over zijn schouderproblemen, terwijl New Orleans en Sean Payton hun volle vertrouwen uitspraken in Brees. De rest is geschiedenis, vannacht gooide Drew Brees voor de tiende keer in zijn carrière voor meer dan 400 yards, alleen Dan Marino (13) heeft vaker voor 400+ yards gegooid.

Brees was echter niet de enige uitblinker: Darren Sproles en Jimmy Graham waren ook van groot belang. De kleine Sproles lijkt onder Payton eindelijk tot bloei te komen en had één receiving touchdown (zeven receptions, 114 yards, één TD) en ook één rushing touchdown (vier rushes, 28 yards, één TD). Tight end Jimmy Graham was ook weer ouderwets goed met vier receptions voor 100 yards en twee touchdowns.

De Dolphins konden tegen de Saints weinig bolwerken, Ryan Tannehill gooide maar liefst drie intercepties maar aan de andere kant was er wel één lichtpuntje: het spel van runningback LaMar Miller. Hij had slechts elf carries maar maakte er het meeste van met 62 yards en één touchdown.

De New Orleans Saints (4-0) gaan volgende week op bezoek bij de Chicago Bears (3-1) terwijl de Miami Dolphins (3-1) terug naar South Beach gaan om de titelverdediger te ontvangen: de Baltimore Ravens (2-2).

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen