Devils: ‘Van faillissement is geen sprake’

Door

De New Jersey Devils weerleggen een verhaal in de New York Post dat ze op de rand van faillissement staan en noemen het stuk ,,een regelrechte leugen”.

De New York Post bericht dat de club een lening heeft en verzuimd heeft hun termijn van 1 september te betalen. Dit zou de kredietverstrekkers de kans geven om de club failliet te laten verklaren.

,,Het Artikel in de NY Post klopt niet. De geruchten dat de Devils bijna failliet zouden zijn is absoluut niet waar,” aldus de woordvoerder van de club.

,,De Devils zijn zeer gesteld op de goede relatie met de banken en de kredietverstrekkers en zullen hun schulden snel terug betalen. We zijn dicht bij een deal waarbij de aandelen van Brick City verkocht zullen worden.”

City heeft een minderheid van de aandelen van de club.

De club is blij dat de verkoop van tickets voor het nieuwe seizoen 130 procent is gestegen ten opzichte van vorig jaar en de verkoop van single game tickets is met 260 procent gestegen.

Team president en general manager Lou Lamoriello weigert op dit moment tekst en uitleg te geven over de financiele situatie van de Devils. ,,Er is simpelweg niks nieuws te vertellen,” aldus Lamoriello.

Foto: nydailynews.com

Ook leuk om te lezen