Detroit Lions winnen moeiteloos van Green Bay Packers

Door

Green Bay Packers v Detroit Lions

De Detroit Lions (7-5) hebben hun Thanksgiving Day match-up met de Green Bay Packers (5-6-1) gewonnen. De Lions hadden weinig moeite om de Rodgerloze Packers op te rollen. Het werd 40-10 in het voordeel van Silver Rush en de ploeg boekte daarmee een belangrijke zege in een divisie die nog helemaal open ligt.

Fumble

Hij had het beloofd. Reggie Bush zou de rest van het seizoen geen bal meer loslaten. Drie keer raden wat er op de eerste drive van de Lions gebeurde. Drie yards verwijderd van een touchdown kwam Bush Clay Matthews tegen. Fumble. Belofte maakt schuld zullen we maar zeggen.

O-lines

Matthew Stafford gooide twee interceptions, maar kende daarnaast een degelijk wedstrijd (22-35, 330 yards, 3TD). De prestatie was voornamelijk te danken aan het aardige receiving corps met Calvin Johnson, Jeremy Ross en Kevin Ogletree. De grootste dank zal gaan naar de uitstekend spelende O-line van de Lions. Hier nog een aardig gifje van de TD catch van Ogletree.

kevinogletree

Matt Flynn (10-20, 139 yards, 1 INT) kende daarentegen een dramatische wedstrijd, ook te danken aan de O-line van de Packers. Flynn had verder nog twee fumbles en werd nog zeven keer tegen de grond gewerkt.

Playoffs

De Detroit Lions hebben weer een goede stap gezet richting winst in de NFC North en de playoffs. Nu is het vooral wachten op het resultaat van de Chicago Bears, die zondag aantreden tegen de Minnesota Vikings. De Packers hopen vooral op de terugkeer van Aaron Rodgers en moeten oppassen dat ze niet naast een wildcard grijpen.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen