Detroit Lions verrast Green Bay Packers

Door

Het was zondagmiddag feest in Detroit. De Lions wisten voor het eerst in zes wedstrijden weer eens te winnen en deden dat ten koste van de Green Bay Packers. Eén touchdown van Will Heller gedurende het vierde kwart bleek voldoende te zijn voor de 7-3 winst.

Voor de Packers kwam deze nederlaag op een zeer vervelend moment. De ploeg van coach .. had bij winst gelijk kunnen komen met de Chicago Bears, die later op de avond in actie komen tegen de New England Patriots. Dat gebeurde niet, maar met de nederlaag was nog niet alle ellende voorbij.

Gedurende het tweede kwart viel quaterback Aaron Rodgers geblesseerd uit met een hersenschudding. Voor Rodgers was het de tweede keer dit seizoen dat hij uitviel met zo’n blessure. Eerder verliet hij in oktober het geblesseerd het veld in het duel met de Washington Redskins. Destijds speelde hij wel weer gelijk de week erna. Rodgers startte na het vertrek van Brett Favre in 2008 alle wedstrijden (45) voor de Packers.

Waar het voor de Packers alleen maar tegen zat, kon er een in de kleedkamer van de Lions een klein feestje gevierd worden. Na negetien verliespartijen tegen teams uit de NFC North kon er eindelijk weer een overwinning gevierd worden. De laatste keer dat dat gebeurde voor vandaag was op 28 oktober 2007, toen op bezoek in Chicago de Bears werden verslagen.

Bron foto: headblitz.com

Ook leuk om te lezen