Denver bench sleept er een zesde wedstrijd uit

Door

 

In NBA Recap belichten we de belangrijkste wedstrijden in de league. Welke spelers vielen er op en welke spelers vielen er door de mand, uiteraard met een videosamenvatting van het duel.

Denver Nuggets at Los Angeles Lakers 102 – 99

Ondanks 43 punten van Kobe Bryant hebben de Lakers de ploeg uit Denver niet de genadeklap kunnen geven en hebben de Nuggets er een zesde wedstrijd uit gesleept die donderdag uitgevochten gaat worden in Denver.

Het was de bank die deze wedstrijd het verschil maakte. Bryant scoorde er weliswaar lustig op los met 43 punten waarvoor hij 32 schoten nodig had waaronder elf pogingen van achter de driepuntlijn, de bank van de Lakers werd onder de voet gelopen door de tweede garnituur van de Nuggets. Alleen Matt Barnes kon nog enig gewicht in de schaal leggen met elf punten. de totale bank van de ploeg uit Los Angeles wist echter niet meer dan negentien punten te produceren.

De Nuggets daarentegen zagen in totaal vijftig punten gescoord worden door bankspelers waarvan McGee en Miller het leeuwendeel voor hun rekening namen. McGee kwam tot een totaal van 21 punten en pakte daarnaast ook nog veertien rebounds. Andre Miller liet 24 punten noteren op het sheet en deelde daarnaast nog acht assists uit.

Naast Bryant en Barnes was Bynum de enige man in de dubbele cijfers bij de Lakers met zestien punten. Gasol kwam slechts tot negen punten en tien rbeounds. Grote teleurstelling was de vervanger van Meta World Peace, Devin Ebanks die als starter slechts elf minuten binnen de lijnen verscheen en daarin drie punten maakte.

Donderdag Hebben de Nuggets in eigen huis de kans op de serie gelijk te trekken. Mochten zij hierin slagen dan verhuist het gehele circus weer naar Los Angeles voor game 7!

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen