DeMarco Murray schrijft geschiedenis in overwinning op de Giants

Door

Cowboys - Giants

De eerste helft tussen de New York Giants en Dallas Cowboys ging gelijk op. Zowel Tony Romo als Eli Manning gooide twee touchdowns en de Giants lijken nog niet te veel last te hebben van het ontbreken van Victor Cruz.

In de tweede helft was het Romo die als eerste toesloeg met een touchdown naar Gavin Escobar, zijn tweede touchdown catch van de dag.

In de het vierde kwart schreef Dallas Cowboys running back DeMarco Murray geschiedenis met zijn zevende wedstrijd op rij met meer dan 100 yards. Nog nooit lukte dat iemand. De vraag of hij dit seizoen het record van yards in één seizoen van Eric Dickerson of het record van meeste carries in één seizoen van Larry Johnson wordt steeds vaker gesteld.

De Cowboys wonnen uiteindelijk met 31-21. De play van de wedstrijd was de vangbal van Dez Bryant die de 28-14 van DeMarco Murray in stelling zette.‘Steady’ Cardinals hebben weinig moeite met de Raiders

De Cardinals begonnen goed aan de wedstrijd met twee touchdown passes door Carson Palmer. Na een 55 yard pass van David Carr naar Brice Butler en een korte touchdown rush van Darren McFadden stond het 14-7. Al snel daarna gooide Palmer zijn eerste interception van de avond, eentje die werd gevangen door Charles Woodson. De 38-jarige free safety van de Oakland Raiders heeft daarmee al weer zijn tweede interception van het jaar te pakken.

Na een field goal van Sebastian Janikowski stond de score bij halftime van 14-10 op het bord in het voordeel van de Cardinals. In de tweede helft waren er vooral punters en special teams units te zien. Alleen een touchdown door Cardinals running back Stepfan Taylor kon dat doorbreken.

Na een field goal van Cardinals kicker Chandler Catanzaro was de wedstrijd buiten bereik voor de Raiders. De eindscore was 24-13.Kansas City verslaat San Diego in de laatste minuut

San Diego Chargers quarterback Philip Rivers blijft zijn goede vorm van dit seizoen vasthouden. De quarterback was in de eerste helft al goed voor twee touchdowns, één daarvan naar Antonio Gates. Die touchdown was alweer de 67e tussen de twee, de meeste aller tijden in de NFL voor een tight end – quarterback duo.

Door solide spel en vooral veel balbezit konden de Chiefs echter grip houden op de wedstrijd. Chiefs running back Anthony Sherman kon met gemak de score op 20-14 brengen in het derde kwart.

Twee field goals van Chargers kicker Nick Novak brachten de wedstrijd weer in evenwicht, maar uiteindelijk was het een field goal van Cairo Santos die de eindscore van 23-20 op het scorebord bracht in het voordeel van de Chiefs.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen