David Beckham denkt aan comeback in MLS

Door

David Beckham

De 39-jarige David Beckham denkt stiekem weer aan een comeback als profvoetballer. Bij de oud-speler van o.a. LA Galaxy zou het inmiddels weer kriebelen om op het veld te staan.

Documentaire
Op 9 juni zal de BBC een documentaire uitbrengen over David Beckham. In deze documentaire verteld ex-voetballer dat hij na zijn actieve carrière in een zwart gat terecht kwam. Tijdens het bezoeken van een NBA wedstrijd zou het bij de 39-jarige middenvelder weer gaan kriebelen om zelf ook weer topsport te bedrijven.

Miami
Mocht Beckham daadwerkelijk serieuze plannen hebben voor een comeback, dan zal hij zijn zelf opgerichte team komen versterken. In februari maakte Beckham bekent: dat hij met een eigen team wil spelen in de MLS. Hij zou het team dan laten vestigen in Miami. De voormalig-middenvelder wil in 2016 of 2017 starten met zijn team, de komende tijd zal hij volop gericht zijn op dat project.

Of we daadwerkelijk een comeback zullen zien van Beckham is nog maar de vraag. De oud-LA Galaxy speler is met zijn 39 jaar niet meer de jongste, bovendien zal Beckham al 41/42 jaar oud zijn, als zijn eigen team debuteert in de MLS.

Foto: Getty Images

1 Reactie
  1. Sjoerd DB 6 jaar ago

    Zou echt briljant zijn! BECKS BACK IN THE MLS!!

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen