Dan Marino geeft buitenechtelijk kind toe

Door

Super Bowl XLVII Broadcasters Press ConferenceEr is geen meer gevierde atleet in Zuid-Florida dan Dan Marino. De voormalige Miami Dolphins quarterback wordt zeer gerespecteerd voor zijn loopbaan in de NFL en zijn werk buiten het veld, waaronder een stichting die autistische kinderen en hun families helpt. Maar dertien jaren na zijn laatste NFL pass, bevindt Marino zich in een schaamtevolle situatie.

Miljoenen
De New York Post schreef donderdag dat de nu 51-jarige Marino vader is van een buitenechtelijk kind sinds 2005 met een toen 35 jaar oude CBS productie-assistent en haar miljoenen heeft betaald om het stil te houden. De eerste reactie van Marino was dat het een persoonlijke aangelegenheid is en dat de keuzes die zijn gemaakt privé zijn. Helaas voor hem is hij een grote personality in Amerika en wordt ook dit weer breed uitgemeten.

Niet perfect
Natuurlijk is Marino niet de eerste atleet die op deze manier in het nieuws komt, maar het komt zeker als een verrassing. En wat Marino heeft gedaan maakt hem niet direct een slecht persoon. Eerder een persoon die een vergissing heeft gemaakt. Daar komt bij dat het gezin Marino al jaren met de situatie omgaat, lang voordat het nu de media haalt. En de fans die hem herinneren als geweldige speler en zijn hulp aan anderen kunnen dat gewoon blijven doen. Hun held is alleen niet meer perfect. Hij is menselijk.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen